Basis behandelingen

Teenager treatment - speciaal voor tieners. In de pubertijd wordt de huid vetter door een verhoogde talgproductie. Deze behandeling reguleert en kalmeert de huid. De behandeling bestaat uit een reiniging (o.a. verwijderen onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters), een masker en een herstellende dag- of nachtcreme.  De behandeling kost € 28,50.

Firming enzyme treatment - een diep reinigende behandeling met als doel een versteviging en verstrakking van de huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtype. De behandeling kost € 45,-.

Gevoelige huid behandeling - deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen die roodheid of irritatie ondervinden door gevoeligheid. De ingrediënten helpen de huid te kalmeren, verzachten en herstellen. De behandeling kost € 55,-.  

Rejuvenation behandeling - deze behandeling is gericht op de ouder wordende huid met als o.a. doel het verbeteren van de huidstructuur en verminderen van fijne lijntjes door middel van peptiden. In combinatie met het gebruik van krachtige anti-oxidanten geeft het de huid de nodige weerstand om de tekenen van ouderdom op afstand te houden. De behandeling kost € 60,-.

Gentlemen's behandeling - de hedendaagse man begrijpt het belang om te investeren in zijn eigen huid. Deze resultaatgerichte no-nonsense behandeling is ontwikkeld om in de behoefte van de mannenhuid te voorzien, zodat deze optimaal kan functioneren. De behandeling kost € 60,-.


Peeling behandelingen

Acne behandeling (Green Peel by Schrammek) - een diep reinigende behandeling die het herstelproces van de verstopte en/of acne gevoelige huid stimuleert. Deze behandeling levert een krachtige antiwerking op verdere acne ontwikkeling. De behandeling kost € 75,-. 

Mela White behandeling (Green Peel by Schrammek) - helpt bij het verminderen en verhelderen van hyperpigmentatie op een zachte manier. Tevens wordt de celregeneratie gestimuleerd met vitamine C en heeft daarnaast anti-oxidatieve eigenschappen. De behandeling kan naast het gezicht ook op andere delen van het lichaam worden ingezet. De behandeling kost € 75,-. 

Fresh up (Green Peel by Schrammek) - een zachte maar zeer resultaatgerichte biologische kruidenpeeling om de huidcellen te vitaliseren. De behandeling is voor iedereen die net ietsjes meer wenst, zoals een zachte teint- verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten, een doeltreffende hydratatie van de huid. De behandeling kost € 75,-.

Dermaquest Pumpkin Resurfacer - deze lichte peeling levert hoge niveaus anti-acne werkstoffen voor de acne-gevoelige en/of olieachtige dikkere huidtypen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en dicht uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. De behandeling kost € 70,-.


Lichaamsbehandelingen

Paraffine handpakking en verzorging - De Paraffine pakking is extra in te boeken. Deze extra beautybehandeling zorgt ervoor dat de voedende handcrème beter intrekt en geeft een perfect resultaat: droge handen worden weer lekker zacht. De behandeling kost € 25,- en duurt ongeveer 30 minuten.


Wimpers, wenkbrauwen & harsen

Wimpers of wenkbrauwen verven - De behandeling kost € 10,- en duurt ongeveer 15 minuten. Combinatie kost € 18,- en duurt ongeveer 25 minuten

Wenkbrauwen epileren - De behandeling kost € 15,- en duurt ongeveer 15 minuten.

Harsen lip of kin - De behandeling kost € 10,- en duurt ongeveer 10 minuten. Combinatie kost € 18,- en duurt ongeveer 15 minuten

Harsen boven- of onderbenen - De behandeling kost € 18,- en duurt ongeveer 20 minuten. De combinatie kost € 35,-


PEDICURE

Basis voetbehandeling: de behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten - knippen, frezen en verzorgen van de nagels - verwijderen van eelt - behandelen van kloven en/of likdoorns (eeltpit/eksteroog) - behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels - en tenslotte het aanbrengen van verzorgende voetencrème. De behandeling is vanaf € 28,50

Voetbehandeling incl massage & lakken: vergelijkbaar met de basisbehandeling maar dan inclusief massage en lakken. De behandeling kost € 43,50